HRvernieuwers logo boven

Wie we zijn

HRvernieuwers is een initiatief van Sandra Verheugen. Samen met een netwerk van professionals – die dezelfde visie en werkwijze hebben – maakt ze het werkende leven leuker.

Maar wat is nu een HRvernieuwer? Wat kenmerkt deze professionals? Wie is Sandra Verheugen? En waarom heeft ze dit platform opgezet? Je leest het hier.

Bruggen bouwen

HRvernieuwers zijn energiek, innovatief en positief. We zijn in staat om een brug te bouwen van oude naar nieuwe manieren van organiseren. Wendbaar en veerkrachtig. We verbinden en durven het verschil te maken. We maken ons los van traditionele denkbeelden en geloven hartgrondig dat ‘de meeste mensen deugen’. Intrinsieke motivatie is vele malen krachtiger dan extrinsieke motivatie. Dat is wat we laten zien en ervaren.

Holistische kijk

HRvernieuwers hebben ook een holistische kijk op het HR-vak. We zijn realistisch genoeg om te weten dat er niet één simpele oplossing voor handen is en dat er meerdere wegen naar Rome leiden. We begrijpen dat de complexiteit niet meer te vatten is in standaard HR-tools die decennia lang zijn doorontwikkeld (lees: uitgekauwd), maar dat er échte vernieuwing nodig is. Platgooien, uitgraven en een nieuwe fundering creëren. Dat is wat we doen.

Echte vakidioot

Sandra is een echte vakidioot. Haar studiekeuze was meteen raak: HBO Personeel & Arbeid. Ze voelde zich direct thuis op het snijvlak van mens en organisatie. Maar ze was wel een beetje anders: analytisch scherp, vond statistiek en rechten leuke onderdelen van de studie en het leren van trucjes voor het voeren van ‘een goed gesprek’ geneuzel. Haar loopbaan startte ze ruim 15 jaar geleden als medewerker personeelszaken. Vanuit de behoefte om te blijven leren en ervaren, rolde ze al snel de detachering in en nam ze met een open vizier een kijkje in de keuken bij verschillende organisaties. Na een aantal jaar in loondienst in de zakelijke dienstverlening en een uitstapje naar het onderwijs, is ze in 2018 gestart als interim HR-consultant.

Impact vergroten

Het was altijd al de missie van Sandra om het werkende leven leuker te maken. Door weer bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan, kon ze haar impact vergroten. HR-teams helpen om hun toegevoegde waarde te vergroten, door te doen en te inspireren. Maar dan kun je maximaal drie klanten tegelijk bedienen. Vanuit de gedachte ‘delen = vermenigvuldigen’ is HRvernieuwers ontstaan. Om meer beweging te creëren. En met het zetten van veel kleine stappen, grote impact te maken.

Wil je kennismaken?

Dat is wederzijds. Bel, mail of app gerust. Of plan meteen een afspraak!