Inspireren

Vernieuwing begint met inspiratie. Wij helpen je op weg.

Je weet dat er kansen liggen om HR binnen jouw organisatie te vernieuwen en verbeteren. Je wil aan de slag, maar weet nog niet goed waar te beginnen. Je bent benieuwd hoe wendbare organisaties hun HR-beleid en processen inrichten. En je wil graag meer weten over de trends en ontwikkelingen in ons vakgebied. Je hebt behoefte aan inspiratie.

Dan zit je hier goed. Op een laagdrempelige manier zet je de eerste stappen naar een vernieuwende HR-aanpak. In de inspiratiebieb delen we artikelen, podcasts en video’s die ons als HRvernieuwers geïnspireerd hebben. En we delen graag onze eigen kennis en ervaringen. Ontdek hieronder hoe we dat doen.

Weet je al welke kant je op wil? En ben je meer op zoek naar een concreet advies op maat? Of zoek je realisatiekracht om de stap van denken naar doen te zetten? Lees dan verder bij adviseren of co-creëren.

Laat je inspireren!

Inspiratiebieb

Vind in de bibliotheek volop inspiratie. Van én voor HRvernieuwers. Over de onderwerpen waar je meer van wil weten. Op een manier dat je dat prettig vindt. En op het moment dat je daar tijd voor hebt.

Evenementen

Zoek je een webinarhost, dagvoorzitter of inhoudelijk spreker voor een HR-event? Of bijvoorbeeld een praktijkexpert voor een onderwijsmodule? We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Inspiratiegesprek

Wil je gewoon even van gedachten wisselen? Loop je vast en heb je een duwtje in de goede richting nodig? Laat het ons weten! Door samen te vertragen en uit te zoomen, zie je dingen na een gesprek van anderhalf uur weer helemaal helder. Wanneer gewenst krijg je pragmatische tips en adviezen om de stap van denken naar doen te zetten. Dat kan online of bij jou op locatie. Maar we kunnen ook een wandeling maken. Door in beweging te zijn, activeren we lichaam en geest, waardoor je beter in staat bent om met een frisse blik naar een situatie te kijken. Nieuwe ideeën krijgen de ruimte om te ontstaan.

Kosten: 250 euro per gesprek excl. btw en reisvergoeding.

Incompany inspiratiesessie

Blijf je hangen in de brainstormfase om aan de slag te gaan met een wendbaar en vitaal HR-beleid? Of ben je bezig met de invulling van een nieuw HR-jaarplan? Kan je daarvoor nog inspiratie uit de praktijk gebruiken? Denk dan aan HRvernieuwers voor een incompany inspiratiesessie. We maken deze volledig op maat. Net waar de behoefte ligt en wat voor jou en jouw organisatie werkt. Praktijkgericht en pragmatisch.

Dit zeggen klanten

Vragen?

Heb je nog vragen? Of wil je kort kennismaken? Neem contact op.