Adviseren

We geven advies op maat waar je concreet mee verder kan.

Je weet met welke onderwerpen je aan de slag wil. Je weet op hoofdlijnen wat je aanspreekt en welke kant je op wil. Maar hoe zorg je ervoor dat de richting concreet wordt? En wat is nu de juiste implementatie- en communicatieaanpak voor jouw organisatie? HRvernieuwers helpen je bij deze vraagstukken.

Bij ons geen corporate aanpak. Niet met een club van consultants. En geen standaardoplossing. Maar in verbinding met elkaar. Praktijkgericht. Op een manier dat het advies niet in een la beland, maar dat het van jullie is en je precies weet hoe je verder kan. We helpen je vanaf de zijlijn of staan samen met de voeten in de klei. Ontdek hieronder de mogelijkheden. 

Wil je toch eerst meer inspiratie opdoen? Of weet je juist al wat je wil, maar kom je vaardigheden of capaciteit tekort in je team? Lees dan verder bij inspireren of co-creëren.

Laat je adviseren!

Strippenkaart

Met een strippenkaart lopen we een tijdje vanaf de zijlijn met je mee. We gaan voor een minimale inzet met maximale resultaten. Je kan altijd een gesprek plannen. We kijken waar behoefte is aan onze expertise en welke inzet daarbij past. We zijn jouw ervaren sparringpartner voor onderweg. We bieden een stevige basis waar je op terug kan vallen én mee kan bouwen.

Brainstormsessie

In één dagdeel duiken we met het HR-, management- of directieteam de diepte in om pas weer boven water te komen als het doel is bereikt. We ontleden met elkaar de vraag en bedenken oplossingen. We werken volgens de ‘design thinking methode’ waarbij continu de mens centraal staat. HRvernieuwers halen aanwezige kennis naar boven en brengen eigen kennis en ervaring in. We sturen op inhoud en zorgen voor voldoende scherpte en verdieping. Tegelijkertijd begeleiden we het proces. Het resultaat is een oplossingsrichting die bij jullie past én waar draagvlak voor is.

Quick Scan

Op een pragmatische, maar gedegen manier maken we een analyse en advies. Mét een concreet stappenplan naar het gewenste resultaat. Het vraagstuk kan steeds anders zijn. Onze aanpak is hetzelfde. We gaan op zoek naar de vraag achter de vraag. Vervolgens leren we de organisatie grondig kennen en verdiepen we ons in waar je staat en waar je naartoe wil. We volgen een iteratief proces waarbij we tussentijds ideeën toetsen. We eindigen altijd met een workshop, waarin het eindadvies en stappenplan wordt besproken met de belangrijkste stakeholders. Zo zetten we met elkaar de eerste stappen naar vernieuwing.

Dit zeggen klanten

Vragen?

Heb je nog vragen? Of wil je kort kennismaken? Neem contact op.